Latife Hanım Anaokulu


Vizyon: Latife Hanım Anaokulu okul öncesi eğitimi alanında, yapılan çalışmaları takip ederek kendisini sürekli yenileyen geliştiren bir kurumdur. Bu süreçte: - Kendi öğrenme sürecine aktif olarak dahil olan, öğrenme süreçlerini planlayan, sürecin sorumluluğunu üstlenen, - Sorun anlarında kendine özgü metotlar sergileyen, çözüme yönelik adımları çekinmeden atabilen, - Çevresine duyarlı, paylaşmayı özümsemiş, empati becerileri gelişmiş, farklı iletişim kanallarını kullanan, - Olumlu düşünen, canlıların temel yaşam hakkına saygı duyan çocuklar yetiştirmek hedeflerimizdir.

Misyon: Okul Öncesi Eğitimin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda 3 - 6 yaş çocukların tüm alanlardaki gelişim ihtiyaçlarını giderebileceği sosyal- fiziksel ortam okulumuzda yaratılmıştır. Çocukların kendini en iyi şekilde ifade edebilmelerine olanak sağlayan çoklu zeka teknikleri uygulanmaktadır. İnsan haklarına saygılı, kendisiyle ve doğayla barışık, mutlu çocuklar yetiştirmek için; okul ve hayatı birleştirici çalışmalar sıklıkla düzenlenmektedir. Yaratıcılığı artırmak, bağımsız iş yapabilme yetisini geliştirmek için kurumumuzda yapılandırılmamış materyaller kullanılmaktadır.

Başarılar: Beyaz Bayrak Okulumuz Temiz Projesi Yeşil Bayrak Eko Okullar Projesi Kahverengi Bayrak Okullarda Orman Projesi

Saatler: 08.00 18.00
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Eko Okullar Projesi Okullarda Orman Projesi

Telefon - 2762235025

Belgegeçer - (276) 223 5025

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://usaklatifehanimao.meb.k12.tr

Adres - KEMALÖZ MAH. İBRAHİM TAHTAKILIÇ CAD. LATİFE HANIM ANAOKULU BLOK NO 178 MERKEZ / UŞAK

Öğretmen :10
Öğrenci :105
Derslik :4
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :314
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İkili öğretim

Yerleşim Yeri - İbrahim Tahtakılıç C. NO 180 Karakıran - 2. kırk metrelik yol üzeri

Adres - KEMALÖZ MAH. İBRAHİM TAHTAKILIÇ CAD. LATİFE HANIM ANAOKULU BLOK NO 178 MERKEZ / UŞAK

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şehir merkezinde 1 km uzaklıktadır.